Benvinguts al nostre site


Tenim un nou joc que permetrà passar una estona divertida als nostres peques, a la vegada que mirem provar els seus coneixements.

Es tracta d'un joc on han de trobar 7 claus, passant per un conjunt de sales, evitant els guardies, que els faran preguntes si els agafen. També haurem de respondre de forma correcta a una pregunta quan agafem una clau o aquesta es mourà a una nova sala.

Un cop tinguem totes les claus, les portes de la sala inicial s'obriran, i el joc haurà acabat (si els guardies no ens han fet perdre les vides previament).

Podeu provar el joc, a l'enllaç d'Escape from school


Si voleu repasar la vostra habilitat fent càlculs matemàtics, mireu de provar el joc Invasió matemàtica.

Si no seleccioneu cap operació, és un joc normal. Si teniu nens en edat de practicar aquestes operacions, igual els pot agradar.


Aprenent a multiplicar

Aprofitant el curs d'XML que vaig realitzar aquesta darrera setmana, on entre altres temes ens van explicar una mica de CSS, Javascript i HTML he aprofitat a fer una petita aplicació per a que el Pau practiqui les multiplicacions.

Si la voleu aprofitar, ja em direu que us sembla.


Bon Nadal 2010 i pròsper any 2011


El dimarts 29/06/2010 vam celebrar el sant del Pau. En aquest enllaç podeu veure totes les fotos, però podeu veure un petit tast a continuació:


Si voleu podeu mirar les nostres fotos

Els nostres videos els trobareu aquí. Recomanem els fets l'any 2000 i l'any 2002

Podeu veure informació al blog del Victor

Locations of visitors to this page